maanantai 7. syyskuuta 2015
Ravintola Smakbyn
Ravintola Smakbyn
- käytämme mieluiten parhaimpia paikallisia raaka-aineita ja käsittelemme niitä suurella rakkaudella.
-lajittelemme jätteet ekologisesti omiin astioihinsa.
-käytämme mahdollisemman paljon kotimaisia raaka-aineita varmistaen, että esimerkiksi:
eläintuotteet ovat tuoreita ja että eläimiä on kohdeltu eettisesti oikealla tavalla.
-pyrimme hankkimaan raaka-aineita suurempia määriä varsinkin satokaudella, koska voimme
säilöä itse taloudellisesti omassa varastossa.
Käytännön toimenpiteet!!
-varmista, että raaka-aineet ovat tuoreita ja puhtaita
, että lämpöketju ei katkea
, että olet varautunut sähkökatkoksiin
, että tuotteet ovat hyvin esillä ja järjestyksessä
, että asiakas on aina oikeassa ja sinulla on hymy kasvoillasi.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti