maanantai 7. syyskuuta 2015

Ravintola Smakbyn



Ravintola Smakbyn













 -  käytämme mieluiten parhaimpia paikallisia raaka-aineita ja käsittelemme niitä suurella rakkaudella.


-lajittelemme jätteet ekologisesti omiin astioihinsa.


-käytämme mahdollisemman paljon kotimaisia raaka-aineita  varmistaen, että esimerkiksi:
eläintuotteet ovat tuoreita ja että eläimiä on kohdeltu eettisesti oikealla tavalla.


-pyrimme hankkimaan raaka-aineita suurempia määriä varsinkin  satokaudella, koska voimme
säilöä itse taloudellisesti omassa varastossa.








Käytännön toimenpiteet!!






-varmista, että raaka-aineet ovat tuoreita  ja puhtaita
               , että lämpöketju ei katkea
               ,  että olet varautunut sähkökatkoksiin
               , että  tuotteet ovat hyvin esillä ja  järjestyksessä
               ,  että asiakas on aina oikeassa ja sinulla on hymy kasvoillasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti