maanantai 7. syyskuuta 2015

Ravintola Smakbyn


Sakina Ngongo Rachel





























Ravintola Smakbyn




    


-  käytämme mieluiten parhaimpia paikallisia raaka-aineita ja käsittelemme niitä suurella rakkaudella.


-lajittelemme jätteet ekologisesti omiin astioihinsa.


-käytämme mahdollisemman paljon kotimaisia raaka-aineita  varmistaen, että esimerkiksi:
eläintuotteet ovat tuoreita ja että eläimiä on kohdeltu eettisesti oikealla tavalla.


-pyrimme hankkimaan raaka-aineita suurempia määriä varsinkin  satokaudella, koska voimme
säilöä itse taloudellisesti omassa varastossa.


 Meidän palvelumme hoitaa hyvin jalka vammaiset ja me johtoamme asiakas palvelulle jos he tarvitsevat apua, meillä on (liikunta vammaisia) 










































Käytännön toimenpiteet!!




-huolehdi AINA hygieniasta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-varmista, että raaka-aineet ovat tuoreita  ja puhtaita
               , että lämpöketju ei katkea
               ,  että olet varautunut sähkökatkoksiin
               , että  tuotteet ovat hyvin esillä ja  järjestyksessä
               ,  että asiakas on aina oikeassa ja sinulla on hymy kasvoillasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti