maanantai 7. syyskuuta 2015
Ravintola Smakbyn
Sakina Ngongo Rachel
Ravintola Smakbyn
- käytämme mieluiten parhaimpia paikallisia raaka-aineita ja käsittelemme niitä suurella rakkaudella.
-lajittelemme jätteet ekologisesti omiin astioihinsa.
-käytämme mahdollisemman paljon kotimaisia raaka-aineita varmistaen, että esimerkiksi:
eläintuotteet ovat tuoreita ja että eläimiä on kohdeltu eettisesti oikealla tavalla.
-pyrimme hankkimaan raaka-aineita suurempia määriä varsinkin satokaudella, koska voimme
säilöä itse taloudellisesti omassa varastossa.
Meidän palvelumme hoitaa hyvin jalka vammaiset ja me johtoamme asiakas palvelulle jos he tarvitsevat apua, meillä on (liikunta vammaisia)
Käytännön toimenpiteet!!
-huolehdi AINA hygieniasta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-varmista, että raaka-aineet ovat tuoreita ja puhtaita
, että lämpöketju ei katkea
, että olet varautunut sähkökatkoksiin
, että tuotteet ovat hyvin esillä ja järjestyksessä
, että asiakas on aina oikeassa ja sinulla on hymy kasvoillasi.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti